DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 05.11.2017 19:04:56

SOKOL  HORNÍ  JIŘETÍN  -  FOTBALOVÝ  ODDÍL

utkání 2016-2017

BlueBoard.cz
BlueBoard.cz

 

                                     Žáci 2016 - 2017

                                               TJ Sokol Horní Jiřetín – TJ Sokol Březno   3 : 4  ( 0 : 3 )

Branky : Kopaničák 2 , Smolák  - Rezek , Tarackezy , Reichel , vlastní

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Stefan , Smolák , Křenovský ,  Kopaničák , Poláček , Voves , Moulis , Boublík , Dojáček , Malý

V dalším kole hráli žáci na domácím hřišti, kde přivítaly celek z Března .Kluci nastoupili s vědomím , že musí vyhrát ,ale první poločas odehrály velmi zle a šly do kabin za stavu 0:3 . Asi dostaly kartáč a ve druhém poločase to byl úplně jiný tým . Během úvodních třech minut jsme snížili na rozdíl jediné branky , ale ne a ne vyrovnat . Hosté pak dali branku na 4:2 a zdálo se být jasno , ale kluci to nezabalili a snížili opět na rozdíl jediné branky , ale vyrovnat se dnes nepoštěstilo . Ale za druhý poločas si zaslouží pochválit a příště snad budeme hrát oba poločasy .

                                    MFK „C“ –  TJ Sokol Horní Jiřetín   6 : 6  ( 3 : 5 ) na p.k. 4:5

Branky : Irdza 5 , Babák  – Kopaničák 2 , Moulis 2 , Stefan , Poláček

ŽK : Domácí 0 : Hosté 0

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Stefan , Smolák , Křenovský ,  Kopaničák , Poláček , Voves , Moulis , Boublík , Dojáček , Malý , Pošta

   V dalším kole zajížděli naši žáci do nedalekého Mostu , kde se utkali s místním céčkem  . První poločas jmse byli lepším týmem a také jsme šli do kabin s dvougólovým náskokem . Bohužel ve druhé půli jsme přestali úplně hrát a domácí vyrovnali na konečných 6:6. Můžeme jen konstatovat , že nám bod sebral jediný hráč , který nám nasázel 5 branek .Druhý bod jsme vybojovali v penaltách , které jsme vyhráli 5:4 .

                             TJ Sokol Horní Jiřetín – TJ Jiskra Kovářská   10 : 5  ( 5 : 1 )

Branky : Kopaničák 4 , Moulis 3 , Poláček 2 , Voves  - Legény 3 , Fako 2

ŽK : 0 : 1

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Stefan , Smolák , Křenovský ,  Kopaničák , Poláček , Voves , Moulis

V dalším kole hráli žáci na domácím terénu , kde přivítaly celek z Kovářské . Utkání se muselo líbit , když celkem padlo 15 branek a naši kluci dokázali zvítězit 10 : 5 .

 

                                 TJ Sokol Údlice  –  TJ Sokol Horní Jiřetín   2 : 1  ( 1 : 0 )

Branky : Čapek , Novák  – Kopaničák

ŽK : Domácí 1 : Hosté 0

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Stefan , Smolák , Křenovský ,  Kopaničák , Poláček , Voves , Moulis

  V dalším kole zajížděli naši žáci ke svému utkání do Údlic , kde měli na dosah výhru . V prvním poločase bylo vyrovnané utkání ,ale nechali jsme si dát brzo branku a ať jsme si vypracovali několik příležitostí , zůstali nevyužity .

   Ve druhém poločase se nám hned na začátku přeci jen podařilo vyrovnat , ale vedoucí branku jsme nevstřelili a tak přišel zákonitý trest . Domácí šťastně vstřelili vedoucí gól a do konce zápasu si pohlídali nejtěsnější  vítězství .

                                TJ Sokol HJ – FK Čechie Hrušovany    2 : 11    ( 2 : 4 )

Branky : Kopaničák 2 – Pokorný 5 , Pimpl 3 , Štětina 2 , Morava

Bez ŽK i ČK

Sestava : Fryček , Sajfrt , Stefan , Kohout , Smolák , Křenovský , Kopaničák , Voves , Poláček , Moulis , Boublík

Naši žáci prohrály s favoritem soutěže , kde je vidět věkový rozdíl . První poločas byl ještě trošku vyrovnaný , když se odcházelo do kabin za stavu 2:4 , ale ve druhém poločase už přišel brankostroj hostů .

10.kolo

                                       TJ Sokol Strupčice „A“ – TJ Sokol Horní Jiřetín   3 : 3  ( 0 : 3 )

Branky : Houdek , Zábran , Zeman – Křenovský 2 , Stefan

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Boublík , Malý , Kohout , Moulis , Smolák , Křenovský ,  Kopaničák , Dojáček , Stefan , Poláček Filip , Vondráček

V dalším kole zajížděli naši žáci ke svému utkání do Strupčic  , kde měli na dosah výhru . V prvním poločase byli jasně lepší a také to potvrdili i střelecky . Do kabin jsme šli s vedením 3:0 a nic nenasvědčovalo nějakému obratu . Bohužel opak byl pravdou , kdy domácí začali bojovat o každý míč a odměnou jim byl vyrovnaný stav na konci zápasu , kdy třemi góly v řadě dokázaly srovnat naše vedení . A po penaltách brali i bonusový bod . To by se nám nemělo stávat , jasně vyhraný zápas .

9.kolo

                                        TJ Sokol Horní Jiřetín – TJ Sokol Obrnice  7 : 1  ( 3 : 1 )

Branky : Křenovský 3 , Kopaničák 3 , Moulis  -  Tůma

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Boublík , Kohout , Moulis , Křenovský , Dojáček , Kopaničák , Poláček , Stefan , Vondráček , Smolák

V dalším kole hráli žáci své utkání na domácím hřišti a od začátku jsme si vytvářely velké množství šancí , bohužel je neumíme využívat . Ve druhé půli už to bylo lepší a tak se dostavil i jasný výsledek . Velká gratulace .

8.kolo

                                     TJ Sokol Strupčice „B“ – TJ Sokol Horní Jiřetín   15: 0  ( 9 : 0 )

Branky : Uhlíř 5 , Košťál 3 ,Kluďák 2 , Chrenko , Hradský , Lenko , Tajmr , Vrbka

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Boublík , Malý , Kohout , Moulis , Křenovský ,  Kopaničák , Poláček Filip , Poláček Aleš , Klimeš , Vondráček

V dalším kole zajížděli naši žáci ke svému utkání do Strupčic  , kde dostaly neskutečnou lekci . Hned od začátku nebylo pochyb , kdo je pánem na hřišti . Již v poločase to bylo 9:0 . Na omluvu jen uvedu , že domácí hráči jsou spolu i s trenérem několik let a jeden z nejlepších ročníků , který hrával i za FŠ Most . Spousty týmů i starších s nimi měly nemalé problémy , moc dobře si pamatuji naše vyhrocené zápasy .

7.kolo

                                     TJ Březno  – TJ Sokol Horní Jiřetín   2 : 5  ( 2 : 2 )

Branky : Holeček , Tarackezy  – Křenovský 2 , Moulis 2 , Kopaničák

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Boublík , Malý , Kohout , Moulis , Křenovský , Dojáček , Kopaničák , Poláček , Piskáček , Klimeš , Vondráček

V dalším kole zajížděli naši žáci ke svému utkání do Března  , kde se jim podařilo zlepšeným výkonem ve druhé půli vyhrát . Sice hned v úvodu prohrávali ,ale ještě do poločasu dvěma brankami otočit výsledek . Bohužel těsně před odchodem do kabin jsme inkasovaly vyrovnávací branku . Ve druhé půli jsme zlepšili hru a začali dávat i branky a celé utkání  vyhrát  5:2 . Velká gratulace .

6.kolo

                                TJ Sokol Horní Jiřetín – Mostecký fotbalový klub „C“   0 : 7  ( 0 : 2 )

Branky : Smitka 3 , Stojanov , Materna , Sapoušek , Škarda

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Křenovský , Poláček Boublík , Pošta , Dojáček , Kopaničák , Stefan , Duben , Klimeš

  Tady asi bylo předem jasné , jak utkání dopadne , Když Mostečtí po sloučení již třech klubů (FŠ,Souš,Baník) mají z čeho vybírat . U nás hrály převážně kluci z ročníku 03 , doplněni třemi hráči z 02 . Všichni kluci hrají žákovskou ligu skupiny „A“ a tak nebylo pochyb  , kdo utkání vyhraje . Zajímavostí utkání byl fakt , že se v zápase prosadil odchovanec našeho klubu Honza Sapoušek .

5.kolo

                          TJ Jiskra Kovářská – TJ Sokol Horní Jiřetín  5 : 4  ( 2 : 3 )

Branky : Legény 2 , Koukl , Horváth , Nechutný -  Kopaničák 2 , Duben , Boublík

ŽK : žádná

ČK : žádná

Fryček , Malý , Křenovský , Sajfrt , Kopaničák , Duben , Vondráček , Boublík , Dojáček , Kohout , Smolák .

 Naši žáci prohráli 5:4 , když v poločase jsme vedli 3:2 a ještě 11 minut před koncem 4:3 . O všechny body jsme přišli v poslední minutě , kdy se domácím podařilo vstřelit vítězný gól . Škoda , protože jsme neproměnili několik šancí , hlavně Ondra měl několikrát gól na kopačce . Příště bude lépe .

4.kolo

                        TJ Sokol Horní Jiřetín – TJ Sokol Údlice   1 : 7  ( 1 : 3 )

Branky : Kopaničák  –  Jerečič 4 , Čapek 2 , Ferenčík

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Křenovský , Malý , Voves , Poláček , Kopaničák , Poláček , Duben , Vondráček

Tak žáci nastoupili doma proti Sokolu Údlice a bohužel se jim moc nedařilo , když podlehli na trávníku zalitém vodou  vysoko 1:7 . Celý víkend propršelo , což mělo za následek odložení dalších domácích zápasů .

 

3.kolo

                       FK Čechie Hrušovany – TJ Sokol Horní Jiřetín   13 : 1  ( 6 : 0 )

Branky : pokorný 8 , Palma 2 , Kučera , Morava , Podubecký – Kopaničák

ŽK : žádná

ČK : žádná

Sestava : Fryček , Sajfrt , Boublík , Malý , Smolák , Pošta , Křenovský , Dojáček , Kopaničák , Voves , Stefan , Poláček

V dalším kole zajížděli naši žáci ke svému utkání do Hrušovan , kde se potvrdilo , co jsem psal již dříve , že pokud někdo dá dohromady jednu sedmičku z ročníku 2002 , bude mít obrovskou výhodu . Výsledek není  tak důležitý , protože se kluci stále ještě rozvíjí  . Zajímavostí je 8 branek domácího útočníka ! Všichni si tím prošli , protože asi nikdy nedáme dohromady 8-10 kluků z jednoho ročníku , proto budou výsledky hodně rozdílné . Hlavně , aby kluci u toho vydrželi a nezahořkli , protože se to časem srovná .

2.kolo

 
                                 TJ Sokol Horní Jiřetín - TJ Sokol Bečov 2:5 (0:3)
 
Branky : 46. , 63. Kopaničák - Muller 2 , Pištínek 2 , Kurečajová
 
Sestava : Fryček , Sajfrt , Křenovský , Smolák , Kohout , Moulis , Boublík , Duben , Stefan , Kopaničák
 
ŽK : Domácí 2 (Moulis , Duben) - Hosté 3
 
ČK : žádná
 
   Kluci dnes prohráli s Bečovem , když v jejich sestavě je více starších hráčů . Jak jsem psal minule , je obrovský rozdíl mezi hráčem ročník 2002 a 2005 . Nic to nemění na tom , že pokud kluci budou na sobě pracovat , tak se jim to vrátí , až dorostou . Momentálně nedáme sedm hráčů dohromady ve dvou po sobě následijících ročnících a proto si myslím , že výsledky budou hodně rozdílné . Přejeme mnoho úspěchů do dalších zápasů .

 

1.kolo

                                SK Jirkov – TJ Sokol Horní Jiřetín  1 : 4  (1:3)

 

Branky : 15. Smělý – 2. Dojáček , 23.,35. Boublík , 37. Stefan

Sestava: Fryček , Sajfrt , Dojáček , Boublík , Křenovský , Smolák , Stefan , Malý , Kohout

ŽK : žádná

ČK: žádná

Tady obrovská gratulace . Soutěž žáků , kde se nerozlišuje starší a mladší , kde můžou nastupovat hráči ročníku 2002 a mladší , bude asi hodně nevyrovnaná . Pokud nějaký tým poskládá 7 z ročníku 02 , tak má obrovskou výhodu , protože každý rok je ještě moc znát , hlavně co se síly týče . Náš tým je hodně mladý , tvořený převážně z ročníku 2005 a mladší . Z nejsilnějšího ročníku 02-03 , kdy 6 hráčů hraje ligu , zůstaly pouze dva kluci Lukáš Křenovský a Martin Sajfrt . Je to škoda , ale zase na druhou stranu je vidět , že i  z malého klubu na úrovni okresu se dá posunout výše . Pro spousty kluků to byl vůbec první zápas v této kategorii , kde hrají na polovinu hřiště .